Pravila

1. Na portalu se komunicira isključivo jezicima bivših jugoslovenskih republika. Dozvoljeno pismo je isključivo latinica.

2. Zabranjeno je i strogo kažnjivo vređanje ili omalovažavanje drugih članova.

3. Najstrože je zabranjeno davati negativne komentare o bilo kojoj državi, religiji, naciji, narodu i slično. Strogo je zabranjeno postavljati avatare sa nacionalnim i državnim simbolima i obeležjima.

4. Najstrože je zabranjeno komentarisanje i kritikovanje rada administratora kao i odluka koje oni donesu. Ukoliko se ne slažete sa odlukom ili imate primedbe na rad, obratite se na email juvebalkan@gmail.com.

5. Zabranjeno je komentarisati uređivanje vesti i tekstova, kao i rad saradnika na portalu. Ukoliko imate primedbi na uređivanje obratite se na email juvebalkan@gmail.com.

6. Psovke i nepristojne reči u komentarima su cenzurisani. Kometari koji sadrže navedeno idu na odobrenje moderatoru i podložni su sankcijama autora komentara.

7. Zabranjeno je kreiranje duplih naloga na portalu.

8. Zabranjeno je vređanje igrača i uprave Juventusa i drugih lica i stvari povezanih sa klubom.

9. Zabranjeno je reklamiranje drugih sajtova u bilo kom obliku.

10. Zabranjeno je korišćenje velikih slova (CAPS) prilikom pisanja postova na portalu.

11. Ukoliko dođe do kršenja pravila, na administratoru je da proceni trajanje kazne. Administrator ima pravo da kaznu smanji ili ukine, ukoliko proceni da je situacija povoljna za to.

12. Zabranjeno je procenjivati tuđa navijačka osećanja i diskriminisati ljude na osnovu vlastite procene (slati ih da navijaju za drugi klub i tako dalje). Svi članovi imaju isto pravo da navijaju za Juventus.