Dan Posle

Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U prethodnom blogu (vidim da je dobro posećen…izgleda da neko mora da umre kako biste čitali moja trabunjanja) već sam konstatovao da su sve policije sveta iste aludirajući na seksualni život vlasnika legitimacije i uniforme. Namerno nisam pominjao inteligenciju časnih pripadnika sekte koja umesto olovkom za život zarađuje palicom.

Izvikani su već vicevi o pandurima i plavušama a žandari nisu ni gluplji ni pametniji od vojnika, portira, noćnih čuvara, ridžovana po vozovima, namrštenih ćelavaca u odelima podvedenih pod termin “obezbeđenje ljudi ili objekata”.
 Mislite da su oni široki, uredno obrijani do glave, ledenog pogleda pročitali više stranica od poštenog predratnog milicionera koji je hleb zarađivao mlateći studentariju i sitne dilere što dopunskim poslom hrane lošu naviku.?
Ma ne prijatelji, kladite se da svako ko je ikad primio novac zbog nošenja uniforme mora da se pozdravi sa logikom. Verovatno se gledali jedno od remek dela Michaela Moora u kome tip kaže da je odbijen na prijemu u policiju radi visokog IQ. Jebi ga, postoji standard, uz sve muke ovog sveta ubice u plavom još da vode računa o nekom iz svojih redova ko pokušava da misli. Slikaj, piši, vajaj…gde ti je palo na pamet da konkurišeš za pozornika. Stvarno ne ide…

E da, policija se izvinila., stvarno nisu imali nameru da ubiju onog dečka juče. Desilo se, šta sad. Ispitaće oni čitavu situaciju, možda i suspenduju nekoga. Život više ili manje, ima još mnogo DJ - eva u Italiji. A i kakav je to posao da puštaš muziku.? Ali dobro, nije da oni ne vole tehno, nema to veze sa nenamernom likvidacijom.

Neću o političarima, već su oni zakazali hitnu sednicu. Zamišljam kako u Rimu sede jebeni licemeri i razmišljaju kakvu će priču da puste u neuki narod. Teže je to nego u Srbiji ili Hrvatskoj. 
Kod mene bi odmah uprli prstom u Vatikan i komšije, u Zagrebu bi žigosali Patrijarha Pavla i varvare iz Beograda. U Italiji manjkaju spolljni neprijatelji ali će se već naći krivac. Bitno je da policija nije, oni samo pucaju u vazduh, kao na svadbama. Doduše, na stolu pred svatovima i pevaljkom su i jedino hrabri…barem ovde gde se spajaju Dunav, Sava i još neke zagađene reke.

Iz pijeteta prema Sandriju danas niko ne priča o tome kako su nam ukrali bodove u Parmi. Eto, zbog smrti nevinog čoveka profitiraće secikese kao Collina i njegovi namesnici. Prosto, nije uputno da razmišljamo o tome dok se krv na rukama policije ne osuši. Teroristi zaklonjeni iza novinarskih legitimacija danas brinu o tome što španske i francuske novine predstavljaju Italijane kao divljake. Nesrećni Gabriele polako postaje jučerašnja vest a njegova slika već poprima žute nijanse. Bol ostavljamo porodici i prijateljima, mrtav je, klovnovi već nestrpljivo cupkaju želeći da se vrate na posao…njih plaćamo mi što smo preživeli.

Još je samo nedostajalo da lider opozicije i najbogatiji šaljivdžija na svetu ( prepoznaćete ga po neukusnom humoru i sveže ispeglanom licu ) izvali nešto da uteši porodicu pokojnika. Da prospe malo soli na ranu…to bi bio Grand finale jeftine predstave.

Jebi ga, Gabriele…otišao si na neko bolje mesto…u to sam siguran.
Dodaj: Podijeli vijest na Facebook! facebook | Add to Twitter Twitter | Add to your del.icio.us del.icio.us | Digg this story Digg | Pregledano 1041 puta.

Subscribe to comments feed Komentara (3 poslato):

camme 16.12.2010 - 18:37 - Broj komentara: 13024
juveeeeeeeeeeeeeeeee
Thumbs Up Thumbs Down
camme 16.12.2010 - 18:37 - Broj komentara: 13024
juveeeeeeeeeeeeeeeee
Thumbs Up Thumbs Down
camme 16.12.2010 - 18:37 - Broj komentara: 13024
juveeeeeeeeeeeeeeeee
Thumbs Up Thumbs Down
ukupno: 3 | prikazano: 1 - 3

Pošalji komentar comment