Serie A: Juventus – Udinese (15:00h)

10.03.2018 - 18:30

Bianconeri nakon velikog preokreta u Londonu dočekuju Udinese u Torinu. Momčad Udinesea ove sezone igra prosječno te se na sredini tablice, a u posljednje vrijeme su u velikoj krizi. U prethodne četiri utakmice su upisali tek jedan remi i tri poraza, a dolaze Staroj dami u goste u jako nezgodnom trenutku za njih.

Igrači Maxa Allegrija su prepuni samopuzdanja nakon preokreta u Londonu i pobjede u Rimu. Bianconeri su obje utakmice bili otpisani, ali uz veliku želju i kvalitetu su se uspjeli vratiti kad su svi najmanje očekivali. Ovo je bila možda i prekretnica sezone za Staru damu, ali Napoli i dalje drži prvo mjesto. Još bianconere očekuje velika borba na dva fronta. U posljednjoj utakmici ove dvije momčadi vidjeli smo čak osam pogodaka.

Trener bianconera i dalje ima velikih problema s ozljedama. Upitan je nastupa Benatije, a Mandžukić je i dalje ozljeđen. Što nači da nema predaha za Higuaina i Dybalu, s druge strane Udineseu nedostaju Danilo i Lasagna.

Bianconeri moraju pobjediti ovu utakmicu da se nastavi ovaj fantastičan niz. Igra možda i nije na zavidnoj razini, ali individualna kvaliteta i pobjednički mentalitet presude svaku utakmicu na stranu Stare dame. Udinese nema kvalitetu, a ni formu da ugrozi Juventus u Torinu.