Serie A: Juventus – Sampdoria (18:00h)

14.04.2018 - 18:00

Juventus se nakon turbulentne večeri u Madridu i ispadanja iz Europe okreće završetku nacionalnog prvenstva. Bianconeri su sigurno emocionalno ispražnjeni nakon povratka iz Španjolske, ali već im u goste dolazi neugodan protivnik. Igrači Sampdorije su uvijek posebno motivirani protiv Juventusa, a u posljednjem susretu su kod kuće i šokirali Staru damu.

No, Sampdoria je prvenstveno domaćinska momčad, te imaju velikih problema u osvajanju bodova u gostima. To uključuje i neočekivano visoke poraze od Beneventa i Crotonea u gostima.

Max Allegri će za ovaj susret vjerojatno odmoriti Buffona, a neće moći računati ni na Barzaglija. Bernardeschi trenira s momčadi, ali upitno je koliko je spreman nakon duge ozljede.

 

Bez obzira što je Sampdoria ove sezone jedna od najgorih gostujućih momčadi, igrači su uspjeli zabiti najmanje jedan pogodak u posljednjih osam od devet gostovanja. Što znači da bi mogli vidjeti i loptu u mreži Juventusa, ali s obzirom na kvalitetu momčadi iz Torina to ne bi bilo dovoljno da gosti pobjede bianconere u Torinu kao što su to ostvarili prije pet godina.