Sarri: Pozitivno je ako se igrač ljuti što ne igra

05.10.2019 - 19:57

Maurizio Sarri je održao konferenciju za medije pred susret s Interom.

“Mislim da je u redu ako je igrač ljut što ne igra, za mene je to pozitivna, a ne negativna reakcija. Moj posao je da donosim odluke, ne mogu se brinuti o njihovim rekcijama. Njihove reakciju mogu vama biti zanimljive za naslovnice, ali za mene je to pozitivan pokazatelj ambicija.”

“U ovakvom susretu nema favorita, ovo je velika utakmica i svi žele biti dio toga, pratit će nas cijeli svijet. Inter je snažna momčad, dokazali su to protiv Barcelone.”

“Conte je jedan od najboljih trenera na svijetu i to je više puta to dokazao, ako želite gledati prije duel Conte protiv Sarrija, nego Inter-Juventus onda ne razumijem vaš pristup ovom derbiju. Teško je pričati o utrci za titulu, tek smo na početku, još nas čeka 31 utakmica. Ako nas sutrašnji rezultat uzdrma, to znači da nismo spremni za velike stvari.”

“Mislim da je ulogu kakvu je imao Bernardeschi protiv Leverkusena, uloga koja mu najbolje pristaje. Bez obzira hoće li igrati sutra ili ne, ja ću mu sve reći u lice, ne želim da stvari sazna preko medija. To je oblik poštovanja koje svaki trener mora priuštiti igraču.”