Ronaldo: Juve će osvojiti Ligu prvaka

30.07.2019 - 13:29

Cristiano Ronaldo je siguran da će Juventus osvojiti Ligu prvaka kroz iduće dvije godine.

“Napustio sam Real, jer mi je bila potrebna nova motivacija, tamo sam sve osvoji. Mislim da imam još mnogo toga za ponuditi navijačima i Juventusu. Sretan sam sa svojom prvom sezonom, osvojio sam tri trofeja, uključujući i Ligu nacija s Portugalom.”

“Ne brinem se zbog godina, nadam se da se neće dogoditi ništa do moje 40. ali ako se dogodi, nema veze to je život. Sve ima svoj početak i kraj, ne može ni Cristiano vječno trajati. Trenutno se odlično osjećam i želim nastaviti osvajati trofeje.”

“Samo jedna momčad može osvojiti Ligu prvaka u sezoni, pogledajte koliko Barcelona ulaže, pa već pet godina nije osvojila Ligu prvaka. Juventus ne smije biti opsjednut Ligom prvaka, osvojit ćemo je ako ne ove, onda iduće sezone. Jer zbog načina na koji radimo, na kraju ćemo je i osvojiti.”

“Mnogo puta sam igrao protiv Buffona i sad mi je rekao da je sretan što igramo zajedno, isto sam mu odgovorio. On je za mene uz Casillasa najbolji golman u povijesti. Nisam utjecao na dolazak De Ligta u Juventus, to je bila samo šala na utakmici reprezentacija.”

“Neymar? On je odličan igrač, vidim da postoje glasine oko odlaska u Real, Barcelonu, Juve… ali to su sve medijski tračevi. Mislim da on ostaje u PSG-u”