Llorente: Ludo mi nedostaje Juventus

11.02.2018 - 11:43

Napadač Tottenhama Fernando Llorente se u razgovoru za Tuttosport osvrnuo na svoje vrijeme u dresu bianconera.

“Sin mi ima dvadeset mjeseci i samo ga lopta zanima. Uvijek je u dresu Tottenhama, a sad ću iskoristiti priliku pa ću mu u Torinu kupiti jedan dres, vjerojatno s Dybalom na leđima.”

“Očekujemo da će Dybala igrati, ali čuo sam da Matuidi neće igrati. On je igrač kojeg obožavam još iz vremena dok je igrao za PSG. No, s Dybalom ili bez njega Juventus je supermoćan, samo zamislite Higuain, Mandžukić, Costa…”

“U Torinu sam doživio nezaboravne trenutke, a Vinovo sam napustio u suzama. Istina je što je Trezeguet rekao da tek kad napustiš Juventus shvatiš što si imao u životu. Ludo mi nedostaje i volio bi se vratiti u klubu jer je to kao jedna velika obitelj.”

“Spreman sam se suočiti s Chiellinijem i primiti nekoliko udaraca. Navikao sam na to jer on treniran onako kako i igra. Volio bi imati 11 Chiellinija u svojoj momčadi.”

“Buffon je najbolji kapetan kojeg sam imao, nedavno smo razgovarali i rekao mi je da je u takvoj formi da može igrati još pet godina.”

“Napoli ima izvanrednu sezonu, ali mislim da će Juventus na kraju osvojiti scudetto. Iskreno se nadam i navijam za svoje bivše suigrače.”