CL: Juventus – Manchester United (21:00)

06.11.2018 - 21:06

Bianconeri sutra kao veliki favoriti ulaz u derbi protiv Manchester Uniteda. Stara dama je impresionirala sve ljubitelje nogometa izvedbom u Engleskoj, te je potpuno opravdan status favorita koju ima momčad Maxa Allegrija.

Trener Mourinho neće moći računati na Lukakua, Allegri će sutra biti bez Cana, Coste, Keana i Bernardeschija. Trener bianconera je potvrdio da je Mandžukić spreman za susret, a upitan je nastup Matuidija.

Uzdrmani United su svi već otpisali, a upravo takva atmosfera i odgovara Mourinho. Portugalac jako dobro poznaje Juventus i Torino, a pod velikim pritiskom bi mogao i iznenaditi nogometnu javnost i uzeti tri boda Juventusu. United ima kvalitetne pojedince koji mogu u svakom trenutku presuditi bilo kome. S druge strane, igrači Juventusa su razljutili Maxa Allegrija svojim pristupom u posljednjem ligaškom susretu. No, poznato je da zvijezde Juventusa upravo na europskoj sceni pokažu svu svoju kvalitetu. Tako da maksimalnu ozbiljnost i fokusiranost možemo sigurno očekivati od igrača Stare dame.

Juventus je favorit, ali United se ne treba otpisivati nikad, bez obzira na trenutno stanje. No, igrači Jose Mourinha su upisali dvije vrijedne prvenstvene pobjede, koje su podigle samopouzdanje igračima i oni sigurno s velikim očekivanjima dolaze u Torino.
Susret sudi Ovidiu Hategan.