Bonucci: Nemam problem sa Allegrijem

10.08.2018 - 17:42

Leonardo Bonucci negira da je u lošem odnosu sa trenerom Allegrijem i tvrdi da je njihov odnos veoma dobar.

“Diskutuje se oko toga šta se desilo tokom prošle sezone. Viđali smo se više od jednom godišnje, na terenu i van njega. Postojao je način da se stvari izglade, naš odnos je veoma dobar.”

“U Londonu na dodeli nagrada sam sreo trenera i posvetio sam nagradu njemu jer mislim da me je unapredio tokom godina koje smo proveli zajedno.”

“Takve stvari se dešavaju, ali idemo dalje.”

Odnos koji će biti teže izgladiti je onaj sa navijačima…

“Na kraju utakmice ja uvek zahvaljujem navijačima. Prošle godine sam doneo emotivnu odluku jer mi nije bilo lako.”

“Znao sam da se neću osećati dobro sa svim tim emocijama i zato sam odlučio da promenim klub. Ta promena je mogla da mi donese nešto više, ali na kraju nije bilo tako.”

“Kada ostavite svoju porodicu, teško je da živite svakog dana u drugoj kući. Napravio sam korak unazad i, uprkos drugim ponudama, vratio sam se u Juventus.”

“Prihvatam zvižduke od strane navijača. Kada zvužduci dolaze od strane protivničkih navijača to me motiviše, ali što se tiče naših navijača, potrudiću se da te zvižduke pretvorim u aplauz.”

“Moj odgovor će doći na terenu jer sam profesionalac. Da danas dobijem ponudu da napustim Juventus, ne bih je nikad prihvatio.”

“Razmišljao sam o mnogih stvarima. Juventus je za mene sve u profesionalnom smilu, kao i u ljudskom. Juventus me je podržavao sve ove godine.”

“Razišli smo se lepo, možda jer sam podsvesno znao da ću da se vratim.”

“Braniću boje Juventusa kao i prethodnih godina, ništa osim pobede se ne računa.”