Tko će sjesti na klupu Juventusa?

17.05.2019 - 15:43
Ne pamti se kad su navijači Juventusa bili podijeljeni oko neke odluke kao oko ostanka ili odlaska Maxa Allegrija iz Juventusa. Nakon brojnih sastanaka i pregovora, uprava i trener su odlučili prekinuti suradnju, te se sad postavlja iduće pitanje: Tko će postati trener Juventusa?

Mjesecima su se spominjale glasine kako će Zidane upravo biti nasljednik Allegrija, ali Francuz se iznenadno vratio u Real, te je ta priča završena. Pep Guardiola je danas još jednom potvrdio da ne dolazi u Juventus. Tko nam onda ostaje od izglednih kandidata?

Od stranih trenera najviše se spominje ime Didera Deschampsa. On je navodno favorit Agnellija, te mu predsjednik želi pružiti priliku. Drugi strani kandidat je Mauricio Pochettino, Argentinac je ostvario velike uspjehe s Tottenhamom, te će ovog ljeta sigurno biti najtraženiji trener na tržištu.

Od domaćih Talijana favoriti su Simone Inzaghi i Antonio Conte. Inzaghi se pokazao kao jako talentirani trener, ali nedostatak mu je neiskustvo. S druge strane, favorit Pavela Nedveda i Fabija Paraticija je Antonio Conte. Za sad Agnelli odbija tu opciju zbog neugodnog rastanaka Contea i Juventusa 2014. godine.