Novi JuveBalkan portal

08.06.2014 - 15:47

Dragi posjetioci i članovi JuveBalkan portala, čast mi je da vam predstavim novi JuveBalkan portal!

Ideja oko novog, poboljšanog i unapređenog portala tinja u nama već duže vrijeme. Zbog naših privatnih obaveza, preventsveno mojih, nismo bili u mogućnosti da realizujemo sve ovo prije, iako je bilo najavljivano.

Kao što je svima vama poznato, JuveBalkan zajednica datira još od 2006. godine, i od tada, bez nekih većih prekida, služi kao servis broj jedan za novosti o Juventusu na jezicima bivših Jugoslovenskih republika a i kao uzor drugim sportskim sajtovima sličnog tipa kako i na koji način treba pravilno organizovati jednu zajednicu.

JuveBalkan je u svom razvoju prošao kroz nekoliko faza, neke su bile veoma teške, neke su bile lakše, ali smo tu sam vama i ne predajemo se. JuveBalkan djeluje kao neprofitna zajednica koja okuplja zaljubljenike, simpatizere i navijače fudbalskog kluba Juventus, kao i simpatizere drugih klubova koji poštuju pravila naše zajednice. Kao takva zajednica, svi zajedno trebamo odati počast ljudima koji svakodnevno rade na prevođenju novosti, na uređivanju portala i foruma kao i na konstantnim idejama za unapređenjem naše zajednice.

Imena koja u ovom momentu treba istaći i koja su najzaslužnija za svakodnevni rad portala i foruma su sljedeća: Jovana Vučković (Giovanna), Dino Živojević (bianconero_ze), Dino Badžoka (Kvinton), Leonard Laptošević (StileJuve), Boško Mitrović (Bole), Josip Stojak (yosip), i oni su pravi heroji JuveBalkan zajednice.

Svi su oni, imenom i prezimenom, svakodnevno sa mnom radili na novom portalu, idejama, tekstovima i mnogim drugim stvarima doprinijeli ovome što vam ponosno danas prezentujemo. Izražavam svoju zahvalnost i svima onima koji su u prošlosti doprinosili u radu JuveBalkan zajednice, bilo portala ili foruma, a nisu spomenuti gore, i vi ste svi naši heroji.

Novi JuveBalkan portal, kojeg sa ponosom prezentujemo danas, sa sobom donosi brojna poboljšanja i otvara nam vrata za daljnje poboljšanje i napredovanje.

Sve su sekcije portala sređene, od igrača, uprave, stadiona, istorije, trofeja, kolumni, vijesti i ostalih sekcija.

Tehničkih poboljšanja je previše da bi ih sada nabrajali, ali one glavne i vidljive su promjena načina komentarisanja vijesti, promjena načina registracije novih članova, te bolja kontrola generalno sistema komentarisanja. Svjesni smo da ste navikli na stari način komentarisanja, ali zbog budućnosti naše zajednice i poboljšanja iste, neki su se koraci morali poduzeti da bi bili u korak sa vremenom i da bi olakšali kontrolu sistema. Ovdje možete pronaći uputstva kako komentarisati na novom JuveBalkan portalu.

Takođe smo totalno redizajnirali svaki aspekt naše zajednice, od loga, do ostalih sitnih detalja, na šta smo posebno ponosni. Novi je portal sada optimiziran i za mobilne aparate, te će pregled vijesti preko istih biti puno bolji i lakši

Dodali smo i neke nove sekcije, poput Shopa, gdje ćemo se truditi da za naše članove i posjetioce predstavimo orginalne ponude po nekim simboličnim cijenama sa simbolima JuveBalkan zajednice.

Nadamo se da ćete i vi, naši vjerni članovi i posjetioci, biti zadovoljni i uvažiti i poštovati naš trud i rad, kako bi stvorili što bolju i kvalitetniju zajednicu, te da ćemo se svi zajedno družiti još dugi niz godina.

Ukoliko imate neke ideje, sugestije, kritike, poruke podrške ili bilo šta drugo, možete nam poslati putem naše kontakt forme koju ćete pronaći klikom na Kontakt u glavnom navigaciji portala.

I na kraju, poželio bih uspjeh reprezentacijama Bosne i Hercegovine i Hrvatske na predstojećem Svjetskom prvenstvu te se nadam da će i jedna i druga reprezentacija zabilježiti zapažene rezultate.

 

Nusret Softić (belveder)